IĞDIR / MERKEZ - Akyumak İlkokulu

Kas

Iğdır İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli ve gönüllü Iğdır Üniversitesi öğrencileri okulumuza gelerek yüz boyama,langırt,pamuk şekeri yapımı ,duvar boyama gibi etkinlikler düzenlediler.

Kas

Jandarma Trafik Ekipleri okulumuzu ziyaret ederik trafikle ilgili öğrencilerimize bilgi verildi.Dergi dağıtıldı.

Kas

Eşyalarımızı yenilemek için çalışmalarımız devam ediyor.

Askerimizin ve personelimizin desteğiyle okulumuzu güzelleştirdik.

Haz

Iğdır Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün desteğiyle öğrencilerimizi sinemaya götürdük.

Haz

Havaların ısınması nedeni ile yılın yorgunluğunu attık.

Haz

İl Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuza yapılan ziyarette  öğrencilerimize hediyeler dağıtıldı. Duyarlı askerlerimiz sayesinde öğrencilerimiz çok güzel bir gün geçirdiler.

May

Ana sınıfı tarafından düzenlenen uçurtma yarışması

May

Öğrencilerimiz temiz hava,güneş ve topraktaan faydalanıyor.

May

Iğdır Halk Sağlığı tarafından öğrencilerimize diyabet eğitimi verildi.

May

Öğrencilerimizle Benim Dünyam Çocuk Akademisi'ni ziyaret ettik.

May

Öğrencilerimizle hem İngilizce tekrarı yapıyoruz, hem de problem çözmelerini geliştirici oyun oynuyoruz.

May

Okulumuz bahçesine her öğrenci için bir çiçek diktik.

May

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Akış davetimiz üzerine okulumuzu ziyaret etti.

Iğdır Üniversitesi personeli ve Öğrencilerinin etkinliği